Ons verhaal - Hoorcentrum Orena

Ons verhaal

We krijgen vaak de vraag of Orena een nieuw hoorcentrum is? Wel, het antwoord is ja en nee... Je leest er hier alles over.

Van vader op zoon

Het verhaal van Orena begint bij Nicolas Norman. Geloof het of niet, maar Nicolas groeide letterlijk op tussen de hoorapparaten. In 2015 nam hij het levenswerk van zijn vader over en blies hij Hoorcentrum Norman in Lochristi nieuw leven in. Sindsdien namen we 2 fantastische audiologen aan die getraind werden van A tot Z. Onze klantenservice werd hét paradepaardje van de zaak.

hoorcentrum orena vader op zoon het verhaal

Een unieke opportuniteit

In 2019 bood zich een unieke opportuniteit aan in de vorm van een partnership met OrthoShop. We werden de vaste gehoorpartner van dé thuiszorgwinkel van Vlaanderen en kregen een vaste stek in een 20-tal OrthoShops. De huidige Orena hoorcentra vind je hier. Het aantal locaties wordt geleidelijk verder uitgebreid naar een 70-tal. En zo ontstond hoorcentrum Orena.

Persoonlijke service en toegankelijkheid

We namen de klantenservice van Hoorcentrum Norman mee naar Orena en voegden er de toegankelijkheid van 70 locaties aan toe. Om de daad bij het woord te voegen, creëerden we 2 principes:

  • Een persoonlijke audioloog voor elke klant. Je vaste audioloog hebben, heeft heel wat voordelen. Zo is je audioloog bekend met je problematiek, waardoor geen informatie verloren kan gaan, wat leidt tot een foutloze en pro-actieve opvolging.
  • Daarnaast startten we het principe van vliegende audiologen op. Voor mensen die moeilijk te been zijn of dringende hulp nodig hebben, komt je audioloog gewoon aan huis.
hoorcentrum orena team audiologen

De Orena filosofie

Orena is niet zoals andere hoorcentra. Daar hebben we heel bewust voor gekozen. We hebben 5 duidelijke waarden:

  • Orena is meer dan alleen gehoorzorg. Als partner van OrthoShop bieden we alles voor je gezondheid onder één dak.
  • Een optimaal afgestemd hoorapparaat voor jou door te werken met de allerbeste afstelapparatuur.
  • Investeren in klanten en klantenservice boven alles.
  • Continu bijscholen en trainen van onze audiologen.
  • Ongeziene after-service met gratis onderhoud en bijstellen van jouw hoorapparaat.

Geen lege beloften, maar duidelijke waarden! Ontdek waarom we anders zijn, hoe we het verschil maken en wat de voordelen zijn voor jou.

Openingsuren

Om je van de beste service te voorzien werkt jouw persoonlijke Orena audioloog enkel op afspraak.

Service aan huis

Voor mensen die moeilijker te been zijn of wat verder wonen, komen wij gratis aan huis.

In samenwerking met

Maak een
afspraak

Maak een afspraak bij jouw persoonlijke audioloog door te bellen naar het nummer 0471 79 37 46 of via onderstaande link.

Service aan huis

Je persoonlijke audioloog aan huis

Is het moeilijk om tot bij ons te komen of heb je een dringende hulpvraag? Doe dan beroep op onze vliegende audiologen. Ze komen helemaal gratis bij je aan huis.

De one-stop-shop

Niet enkel voor gehoorproblemen

Je vindt Orena steeds in combinatie met een Orthoshop die op zijn beurt verbonden is aan een lokale thuiszorgapotheker. Op die manier bieden we je diverse medische zorgen onder één dak.

De one-stop-shop voor jouw gezondheidszorg

Orena is de gehoorpartner van OrthoShop. Al onze service centra zijn verbonden aan een OrthoShop. Daarom ben je naast hoorzorg ook aan het juiste adres voor thuiszorg, orthopedische -en mobiliteitshulpmiddelen.