Service - Hoorcentrum Orena

Wij luisteren naar jou, zodat jij kan horen

Iedereen is uniek. Of je nu best kiest voor een achter-het-oor, in-het-oor of onzichtbaar hoorapparaat, hangt af van verschillende factoren. Daarnaast bepaal jij of je bijvoorbeeld een bluetoothverbinding of oplaadbare batterij nodig hebt. Onze audiologen zoeken samen met jou de juiste hooroplossing. Pas na een geslaagde (gratis) proefperiode zijn we zeker en maken we het apparaat vervolgens op maat van jouw oren.


We komen naar je thuis, zonder meerkost

Overdag dragen ze geen capes, maar superhelden zijn het zeker! Onze audiologen op de baan, weleens “vliegende audiologen” genoemd, komen met plezier bij jou aan huis. Neem contact op, vertel ons waar je mee worstelt en wij doen de rest. Geen reden om te twijfelen, want het eerste verkennend gesprek is geheel vrijblijvend. Daar leggen we alle mogelijke oplossingen voor jouw hoorprobleem uit. Vervolgens kan jij rustig beslissen wat je doet.

Laat je gratis testen én geniet van een gratis proefperiode

Met een gratis hoortest controleren wij je oren geheel vrijblijvend. Is er sprake van hoorverlies? Dan verwijzen wij je door naar een arts. De Orena-hoortest kan doorgaan in één van onze Orena-hoorcentra of bij je thuis.

Alleen zo vinden we het beste hoorapparaat voor jou. Je kan onze hooroplossingen gratis en vrijblijvend uitproberen. Bezorg ons het voorschrift van je arts of de resultaten van je Orena-hoortest en wij doen de rest.


Bovendien blijven we je ook na aankoop levenslang ondersteunen

Maar wat ben je met een hoortoestel van de beste klasse als de service na jouw aankoop niet tegemoetkomt aan je verwachtingen? Die service omvat bijvoorbeeld het onderhoud en de bijregeling van je hoorapparaat. Stel dat jouw toestel een flinke poetsbeurt nodig heeft, of dat je gehoor na verloop van tijd vermindert. In dat geval zit je goed met een levenslange service. Bij hoorcentrum Orena is dat één van onze belangrijkste peilers. Bij een levenslange service krijg je een vijfmaandelijkse controle van je toestel. Ook de bijregeling van het hoorapparaat nadat je gehoor afneemt, is belangrijk om optimaal te horen. Tenslotte krijg je ook een vervangtoestel bij herstelling. Dus, wanneer je vraagt hoeveel een hoorapparaat kost, hou je best ook rekening met de service na de aankoop. Dat betekent dat het goedkoopste apparaat niet altijd meteen het beste is, wanneer daar geen dienstverlening aan verbonden is.

Of laat ons contact opnemen met jou