Doe de online gehoortest - Hoorcentrum Orena

Doe de online gehoortest

Dit is een online gehoortest met piepjes en dient als eerste indicatie van mogelijke gehoorproblemen. Voor de gehoortest heb je een hoofdtelefoon of oortjes nodig, dus zorg dat je deze bij je hebt voor je start.

Wat na de
gehoortest?

Deze online gehoortest geeft je een algemeen overzicht. Om een concrete oplossing aan te bieden, nodigen we je uit om een afspraak te maken bij je persoonlijke audioloog of hoorspecialist. Dat kan telefonisch via 0471 79 37 46 of online via onderstaande knop.

Service aan huis

Wij doen ook huisbezoeken

Ben je moeilijk te been of heb je een dringende hulpvraag? Doe dan beroep op onze ‘vliegende audiologen’. We komen helemaal gratis tot bij jou. Zo kan je ook thuis altijd rekenen op onze professionele steun.

De one-stop-shop

Meer dan een hoorspecialist

Orena werkt samen met OrthoShop. Deze zorgpunten streven naar het verbeteren van de algemene levenskwaliteit en zijn verbonden aan je lokale apotheek. Kortom, een waaier aan medische zorgen onder één dak.

De one-stop-shop voor jouw gezondheidszorg

Orena is de gehoorpartner van OrthoShop. Al onze service centra zijn verbonden aan een OrthoShop. Daarom ben je naast hoorzorg ook aan het juiste adres voor thuiszorg, orthopedische -en mobiliteitshulpmiddelen.

logo orena

Algemeen nr: 09 310 86 16
Direct contact audioloog: 0471 79 37 46

Email: info@orena.be

© 2020 Orena. Alle rechten voorbehouden — Website door North Digital. Cookieverklaring – Privacyverklaring

Afspraak maken

Laat je gegevens hier na en wij bellen je terug voor een afspraak.