Kom langs voor een gratis gehoortest - Hoorcentrum Orena

Kom langs voor een gratis gehoortest

Heb je het gevoel dat je gehoor achteruit gaat? Wacht dan zeker niet te lang met het uitvoeren van een gehoortest. Hoe langer je wacht, hoe erger het kan worden. Kom langs voor een gratis gehoortest bij jou in de buurt.

Wat mag je verwachten?

Je gehoor wordt gratis gescreend door een gediplomeerd audioloog en we geven je antwoord op al je vragen. Wijst de test op lichte gehoorproblemen, dan heb je geen nood aan een hoorapparaat. Wordt er toch schade vastgesteld, dan gaan we op zoek naar het beste hoorapparaat voor jou. Daarna start je met een vrijblijvende proefperiode om te wennen aan je nieuwe gehoor.

De wereld van de hoorapparatuur staat gelukkig niet stil. Daarom demonstreren we na je gehoortest met plezier ook de nieuwste toestellen als je dat wenst. Zo ontdek je zelf hoe eenvoudig, verfijnd en kwalitatief ze zijn en waar je zeker op moet letten bij de aankoop van een nieuw hoortoestel.

Corona maatregelen: jouw gezondheid is onze zorg, daarom werken we enkel op afspraak. Mondmaskers worden gedragen, we hebben er altijd liggen en voorzien ontsmettingsgel bij aankomst en tijdens elke afspraak.

Plan je gehoortest nu in

Openingsuren

Om je van de beste service te voorzien werkt jouw persoonlijke Orena audioloog enkel op afspraak.

Service aan huis

Voor mensen die moeilijker te been zijn of wat verder wonen, komen wij gratis aan huis.

In samenwerking met

De one-stop-shop voor jouw gezondheidszorg

Orena is de gehoorpartner van OrthoShop. Al onze service centra zijn verbonden aan een OrthoShop. Daarom ben je naast hoorzorg ook aan het juiste adres voor thuiszorg, orthopedische -en mobiliteitshulpmiddelen.

logo orena

Algemeen nr: 09 310 86 16
Direct contact audioloog: 0471 79 37 46

Email: info@orena.be

© 2020 Orena. Alle rechten voorbehouden — Website door North Digital. Cookieverklaring – Privacyverklaring

Afspraak maken

Laat je gegevens hier na en wij bellen je terug voor een afspraak.