Kom langs tijdens de Orena Demonstratiedagen - Hoorcentrum Orena

Kom de gehoortestdagen bij Orena ontdekken

Het zijn adviesdagen bij Orena! Kom helemaal gratis en vrijblijvend langs op een locatie bij jou in de buurt. Alle data en locaties ontdek je hier.

Ga terug met een topgehoor
door het leven!

De gehoortestdagen van Orena zijn hét moment om je gehoor te laten testen. Bij Orena willen we jou helpen om zonder zorgen te genieten van de fijne momenten in het leven.

Onze luisterende oren staan voor je klaar!

Wat mag je verwachten?

  1. We voeren een grondige gehooranalyse uit en bespreken de resultaten meteen. Deze gehooranalyse is kosteloos en geheel vrijblijvend.
  2. We bekijken samen de volgende stappen. Onze audiologen zijn op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en ontwikkelingen.
  3. Je krijgt de mogelijkheid om je in te schrijven voor een vrijblijvende testperiode met het hoorapparaat dat bij jou past en ontvangt bij een eventuele aankoop een gratis oplaadsysteem.

Data en locaties

Let op: alles verloopt op afspraak, waardoor de plaatsen beperkt zijn.

Dinsdag 2 mei in OrthoShop Burcht bij Apotheek Verschaeve-Bartelen

Donderdag 11 mei in OrthoShop Oosterzele bij Apotheek De Wael

woensdag 24/05 in OrthoShop Sijsele bij Apotheek Leenesonne

Meer gehoortestdagen komen er heel snel aan!

Bekijk wat onze klanten zeggen

Schrijf je nu in

We hebben alvast alle maatregelen genomen om je bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom zijn het aantal inschrijvingen beperkt en verlopen de dagen op afspraak. De praktische details laten we je persoonlijk weten.

Schrijf je hierboven snel in om jouw plaats te verzekeren!

Heb je dringendere hulp nodig? Aarzel dan niet om nu een afspraak te maken.

De one-stop-shop voor jouw gezondheidszorg

Orena is de gehoorpartner van OrthoShop. Al onze service centra zijn verbonden aan een OrthoShop. Daarom ben je naast hoorzorg ook aan het juiste adres voor thuiszorg, orthopedische -en mobiliteitshulpmiddelen.