De nieuwe Signia gehoorapparaten: wat je moet weten
De nieuwe Signia gehoorapparaten: wat je moet weten

De nieuwe Signia gehoorapparaten: wat je moet weten

De nieuwe Signia gehoorapparaten: wat je moet weten 992 558 Hoorcentrum Orena

De nieuwe Signia gehoorapparaten: wat je moet weten

Signia is een Duits hoortoestellenbedrijf dat al 70 jaar bekend staat om zijn kwaliteit en precisie. Door zijn toptechnologie vindt het zijn plaats in de top drie van de meest hoogwaardige gehoorapparaten ter wereld. Maar wat zijn de kenmerken van een Signia gehoorapparaat?  We leggen je hieronder alles uit wat je moet weten.

De laatste nieuwe snufjes

Styletto X voldoet aan alle hoorbehoeften met de revolutionaire Signia Xperience chip voor een helder geluid en de beste spraakverstaanbaarheid. Met de unieke bewegingssensoren kan Styletto X het gehoor in elke situatie optimaliseren. Je kunt dus horen wat belangrijk is, of je nu buiten loopt, in een drukke winkel of restaurant, of thuis met de familie en vrienden bent.

Naast de Styletto X staan ook de Silk X, Pure Charge&Go X en de Motion Charge&Go X in de startblokken.

Connectiviteit & Bluetooth

De technologie gaat razendsnel dus wij kunnen uiteraard niet achterblijven. Signia bouwde een bluetooth connectiviteit uit zodat rechtstreekse streaming mogelijk is. Dit betekent dat je de draadloze hoortoestellen kan aansluiten op je smartphone of tablet. Hierdoor kan je telefoongesprekken, muziek of andere audio van je toestel rechtstreeks in je gehoorapparaat beluisteren.

De Signia app

Deze app geeft je toegang om alle mogelijkheden van het hoortoestel te benutten en het aan je persoonlijke wensen aan te passen. Met de afstandsbedieningen kan je gemakkelijk het volume en de microfoon wijzigen. Je stelt het toestel precies in zoals je wilt. Via de Signia app sta je dankzij TeleCare rechtstreeks in contact met je persoonlijke audicien en dit maakt het bijregelen van hoortoestellen op afstand mogelijk.

Er is zelfs een speciale knop in de Signia-app die een revolutionaire verbetering geeft voor de hoorervaring tijdens de COVID-19 pandemie. Door het dragen van een mondmasker reduceer je het spraakverstaan met 30%. Daarom is er een ‘mondkapjesmodus’ beschikbaar, waarbij de geluidskwaliteit verbetert. De functie laat zien hoe Signia voortdurend met innovaties komt om jouw hoorbeleving te verbeteren.

Oplader & accessoires

Streamline tv

Deze functie stuurt het geluid van de televisie direct naar meerdere sets van Signia hoortoestellen tegelijkertijd.

Oplaadsystemen

De standaardlader laadt jouw hoortoestellen op terwijl je slaapt zodat je een hele dag aan de gang kunt. Er is geen gedoe meer met het onverwacht wisselen van batterijen.

De standaardlader van Signia is zowel beschikbaar voor de luidspreker-in-het-oor als de achter-het-oor hoortoestellen. Daarnaast is er ook een inductieve lader die beschikt over een laadsysteem én een droogfunctie via inductie LEDs.

Hoortoestellen hebben batterijen nodig die betrouwbaar, veilig, veelzijdig en ongelooflijk krachtig zijn! De oplaadbare batterij heeft een lange levensduur, zelf in toestellen die veel stroom vragen, en bovendien zijn ze milieuvriendelijk omdat ze 100% kwikvrij zijn.

Wil u weten of een Signia gehoorapparaat de beste oplossing is voor uw levensstijl? Dan maakt u best een afspraak met onze audioloog

De nieuwe Signia gehoorapparaten: wat je moet weten

Laat een reactie na

Deel deze post